top of page
6BFD0800-EF6A-4BC5-B930-946BAE2257BE.jpeg

Volledige constructies en maatwerk

Op maat gemaakte constructies

Ons voltallig team, dat bestaat uit vijf ervaren monteurs, maakt er elke dag opnieuw een zaak van om industriële installaties te vervaardigen die voor 100% aan uw persoonlijke wensen beantwoorden opdat uw machine u een uitstekend rendement bezorgt. Vanuit ons veelzijdig atelier in Wielsbeke stellen wij uw volledige machine samen, rekening houdend met de bestaande normen. Gedurende het hele productieproces worden er voortdurend veiligheidstesten uitgevoerd om u ervan te verzekeren dat uw installatie tot in het kleinste details aan de veiligheidsnormen voldoet. Wij houden ons aan de vooropgestelde planning zonder daarbij de grip te verliezen op de eersteklas kwaliteit van uw machine, want enkel het beste is goed genoeg voor u.

Fosmatec
Fosmatec

Vraag uw offerte

Fosmatec

Ombouwen van machines en installaties

Het kan voorvallen dat u een bepaald werktuig wenst te laten ombouwen, omdat dit toestel in de toekomst ingezet zal worden voor een ander productiedoel. Naast de constructies van totaal nieuwe industriële installaties ontfermen wij ons hier in Wielsbeke evenzeer over het ombouwen van reeds bestaande machines en/of installaties. Uiteraard kunt u in dit geval ook vertrouwen op een superieure kwaliteit en een uiterst flexibele service. Uw machine laten ombouwen is bovendien dikwijls een veel goedkopere oplossing dan een nieuwe installatie te laten construeren.

Algemene revisies

Misschien wilt u uw werktoestellen graag laten nakijken op mogelijke defecten of denkt u eraan om dit preventief te laten doen ten gunste van de veiligheid van uw onderneming. Wij voeren algemene inspecties uit aan al uw machines en machineonderdelen. Deze controles kunnen zowel in onze eigen werkplaats als op verplaatsing (in uw atelier) gerealiseerd worden.

Fosmatec
Fosmatec

Heeft u een vakkundige machineconstructie of revisie nodig? Bel Fosmatec in Wielsbeke!

bottom of page