top of page
C577A34B-EE42-4FF8-9F92-5F0B59A360BB.jpeg

Expert in machineonderdelen

Accuraat productieproces

Ontbreekt er een bepaald onderdeel aan uw industriële installatie of zit u opgezadeld met een defect onderdeel? Zou u graag een specifiek component toe willen laten voegen opdat uw toestel u meer mogelijkheden biedt en de productie van uw onderneming verhoogt? Ons team legt zich voor elk project opnieuw toe op de deskundige vervaardiging van absoluut alle machineonderdelen, zowel voor reeds bestaande als voor nieuwe en ongebruikte machines. Dit geschiedt steeds aan de hand van een gedetailleerde tekening of van een duidelijk geschetst model.

Ons werkatelier in Wielsbeke is voorzien van alle benodigde machines voor de computergestuurde productie van alle onderdelen die u nodig heeft. Of het nu gaat om mechanische, hydraulische of elektrische componenten; wij staan garant voor het totaalpakket. Wij voeren de volledige montage met de grootste zorg en met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid uit. Wanneer de vervaardiging van uw machineonderdeel klaar is, testen we het verschillende keren alvorens tot de goedkeuring over te gaan.

Fosmatec

Vraag uw offerte

Fosmatec

Transport en ingebruikstelling

Wanneer een bedrijfsmachine of installatie volledig afgewerkt is, staan wij zelf in voor het transport van het toestel of van het werktuig, van ons atelier tot aan uw bedrijfspand. Een medewerker van ons eigen team zorgt ter plaatse voor de correcte installatie en positionering van de machine of van de installatie opdat u uw nieuwe toestel meteen in gebruik kunt nemen. Het spreekt voor zich dat we ter plekke een aantal uitgebreide tests uitvoeren vooraleer we uw werkplaats verlaten.

DAD0B009-EF01-46FA-B4C8-B5625C58E938.jpeg

Contacteer Fosmatec  in Wielsbeke

bottom of page