top of page
Fosmatec

Fosmatec, uw adres voor machineherstellingen en onderhoud

Periodieke of eenmalige onderhoudsbeurten en herstellingen aan uw bedrijfsmachines

Wenst u eenmalig een beroep te doen op onze voortreffelijke service of gaat uw voorkeur uit naar een periodiek contract? Bij ons behoren beide opties tot de mogelijkheden. Voor de volgende onderhouds- en herstellingswerken bent u bij ons aan het juiste adres:

ALGEMENE MECHANIEK

Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller zijn wij inmiddels meester in mechanische herstellingen, onderhoudsbeurten, montage en demontage van:

  • machines en andere industriële installaties: draai- en freeswerken en laswerken aan industriële robotica en andere werktuigen

  • machines en andere industriële installaties: draai- en freeswerken en laswerken aan industriële robotica en andere werktuigen

PREVENTIEVE ONDERHOUDSWERKEN

Uw installaties regelmatig laten onderhouden voorkomt plotse blokkades, beschadigingen en andere potentiële problemen. Bovendien zorgt een onderhoudsbeurt van tijd tot tijd ook voor een langere levensduur van uw machine. Op deze manier dient u minder frequent nieuwe machines aan te kopen en spaart u dus ook nog eens een heleboel extra kosten uit.

PROFESSIONELE UITLIJNING VAN ROTERENDE COMPONENTEN

Een correcte en gedetailleerde uitlijning van uw bedrijfsmachines is van cruciaal belang voor de bescherming van uw installaties en het werkt daarnaast ook een verhoogde productiekwaliteit in de hand. Ons atelier is uitgerust met diverse speciale uitlijntoestellen van SKF, die het uitlijnen van roterende onderdelen zoals pompen, riemschijven en motorreductoren op zeer nauwkeurige wijze mogelijk maken.

Fosmatec

Denkt u er zelf aan om een erkende onderneming in te huren voor het periodieke onderhoud van uw bedrijfsmachines of heeft u eenmalig een herstelling nodig aan een van uw industriële installaties? Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Fosmatec!

bottom of page